perjantai 13. heinäkuuta 2012

mietiskelyä ennen lomaa :D

 Nyt iski höpinälöpinä-olo. Johtunee perjantaista 13 päivä seka sunnuntaina alkavasta lomasta. Mutta kuitenkin.. Että muuten VIHAAN näitten kuvin hyppelyä reunasta reunaan. Johtunee päivästä...

Sain sly19 kierroksen viimeisestä paketista Meiran purnukoita. Näissä on aivan ihanat kivat kyljessä EIKÖS?
No sitten lähdin metsästämään ohjetta näihin leivonnaisiin niin PETTYMYS oli SUURI! Meiran sivut joo ihan kivat mutta MISSÄÄN resepteissä EI ollut YHTÄÄN kuvaa! No enpä sitten keksinyt mikä olisi näiden ohje.. 

MINI, PIKKUINEN, SUUPALA....
Olen jotenkin hurahtanut pikkuisiin vuokiin. Tänään löysin ihanat pikkuiset piirakkavuoat ja oli pakko ostaa heti kättelyssä kaksi pakettia. Yhdessä on kuusi vuokaa. Yhden vuoan halkaisija on n. 7cm.Ostin Lidlistä jäätelökakkua koska miehellä alkoi loma. Pohja oli todella outo... Muuten hyvä kakku.
Pakkaus verrattuna Vienettaan on superhyvä! Eli hyvä kakku ilman tuota kakkupohjaa, joka maistui
esanssille ja sitkeälle.

3 kommenttia:

 1. En oo muuten kauheesti kiinnittäny huomiota aiemmin noihin kuviin. :D Mun mielestä nuo vaan on ollut kivan pirteän värisiä purkkeja. Ja muiden valmistamina noita ei ole mein lähikaupassa. :D

  VastaaPoista
 2. Pienet vuuat ovat ihania moneen leipomukseen, sekä vieraille, että itselle !
  Tänään panin vielä paremmaksi saman tyyppinen lasten leivosvuoka on max. 3 cm halkaisijaltaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paketeista Susanna! :)
  Harmi että sammakko oli hukkunut postiin, toivottavasti se vielä jossain seikkailtuaan löytäisi perille (ja tyydyttäisi uteliaisuuteni siitä mikä se on :D) mutta tärkeintä että tiedän nyt ketä kiittää näistä ihanuuksista viimeisen kolmen kuukauden ajalta! :)
  Paketit on olleet tosi ajatuksella pakattuja ja niistä on ollut paljon iloa! :)

  VastaaPoista