maanantai 20. elokuuta 2012

Kesä ja mansikat NJAM!

Nyt kun syksy on jo alkanut on hyvä päivittää näin työpäivän jälkeen blogiin mansikoita NJAMI! Tähän viikkoon kuuluu PALJON töitä ja vielä enemmän töitä. Mutta onpahan sitten neljän päivän vapaat eli PITKÄ viikonloppu on tiedossa. Jos silloin sitten leipoisi jotakin oikein hyvää. 

Ainiin kävin tänään postissa keskustelemassa ja tekemässä reklamaation. Taannoin heinäkuussa lähetin salaiselle ystävälleni kaksi pikkuista sammakkoa mutta nämä eivät ole edelleenkään läytäneet perille. Kenties ovat löytäneet prinsessansa matkalla tai jotakin. No kuitenkin, vastaukseksi sain että jos kuori on säilynyt ehjänä niin olisi sen jo tavalla tai toisella päätyä ystävälleni. Olin kyllä PETTYNYT. Vieläpä kävin mökiltä sen postittamassa vartavasten 15km päässä. Ehkäpä nämä otukset ovat sitten muuttuneet prinsseiksi ken tietää.


Tässä olisi hätävara leivontaa vieraille. Vanilija vispiä, mansikoita ja marenkia. Yläpuolella muffinssi vuokiin tehtyjä marenkeja jotka leikattu vaakasuoraan. Välissä flora vaillaa, mansikoita ja suklaata NAM!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti