sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Tiikerikakku

Tiikerikakku
Näin kesää vasten halusin kahvin kanssa tiikeriä. Se vain on niin hyvää. 
Muutin ohjetta hieman ja lisäsin suklaata kaakaotaikinaan, ja niin teen jatkossakin ;D
Oli nimittäin HYVÄÄ!

250 g voita tai margariinia
4dl sokeria
6dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
vaniljasokeria
100g suklaata paloiteltuna

 Vaahdota voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää siihen maito, jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe ja voivaahto. Sekoitin jauhot ja leivinjauheen jo voivaahtoon. Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita toiseen niistä kaakaojauhot ja suklaa. Paista 175 asteessa n.50-60 minuuttia. 
Anna jäähtyä ennen tarjoilemista, kuivakakkuhan on parhaimmillaan vasta seuraavina päivinä :D jos siis sinne saakka malttaa odottaa.. 


 
 

1 kommentti:

  1. Täytyy tehdä kerralla niin suuri satsi, että väkisin jää huomiselle :D

    VastaaPoista