torstai 10. maaliskuuta 2011

Suolaiset Sarvet

Piti tehdä juustosarvia, mutta unohdin ostaa juustoraastetta :D sellasta se on kun koittaa kaupasta päästä nopeesti pois. No tein kuitenkin sarvia, ilman juustoa siis. Ja hyviä tuli! Kaikki meni, tein kolmella eri täytteellä, kun ilman täytettä olisi tullut melko kuivia. Ilman tosiaan sitä juustoraastetta.

TAIKINA:
7½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
200g voita
50g hiivaa
2½ dl maitoa
(200g juustoraastetta)

Voiteluun:
Kanamuna
Koristeluun:
Unikonsiemeniä

Täytteeseen laitoin
- Vuohenjuustoa
- Fetajuustoa
- Tonnikalaa

Sekoita jauhot ja suola keskenään. Nypi rasva sekaan. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää maito jauhoihin. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pöydälle ja kaulitse kolmion mallisia viipaleita.  Laita täyteaineita leveään päähän ja kääri rullalle. Anna kohota pellillä kunnes uuni lämpenee 225 aseteiseksi. Voitele kanamunalla ja laita unikonsiemeniä. Paista n. 10min. Kunnes ovat kauniin värisiä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti