sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ukkokulta juhlii synttäreitä

Mies täytti tänään vuosia. Leivottiin poikien kanssa isukille kakut. Minä ison ja pojat pikkuiset kakut.
Nämä poikien kakut ovat ensimmäiset heidän itse koristelemat/ maalaamat. Ja KYLLÄ muuten on sottaisaa puuhaa!!!

 Ylempi on Miron tekemä sekä alempi Oton. Miron kakku on pyöreä ja Oton sydän.


tässä vielä Miron kakku ilman kynttilöitä. Hieno vai mitä!
Itse tein myös miehelle kakun jossa Pingy seikkaili. Taitaa tätä Pingua vaan vaivat vesirokko tai vastaava kun on noin pilkkuja täynnä.Lisää näitä hankintoja joita tulluit tehtyä. Eli täydellinen heräteostos...vanukasvuokia 4kpl, hei eihän sitä koskaan tiedä vaikka innostuisi kokeileen erilaisia vanukkaitaKakkuvuokia.. Kukkamallia sekä 10cm sydän ja 11cm pyöreävuoka. Nämä ovat siis irtopohjavuokia. (näitä olenkin kauan katsellut.Sekä PARAS hankinta IKINÄ. Teline johon saa talouspaperin, kelmun sekä folion. Vois tietty laittaa leivinpaperinki mut meilllä on niin leveä uuni ettei leivinpaperi sovi tuohon. (on siis sitä ISOA leivinpaperia.

3 kommenttia:

 1. Nuo poikien kakut ovat todella hienot ! Vaikea sanoa kumpi olisi parempi - molemmissa on juuri minun mieleiseni väritys :D - akvarellikakkuja ! Voiskohan ne ripustaa seinälle, jos söisi vain alaosat ;)

  Ja nuo pienet vuuat ovat just samat millä hiiri paistaa pienet kakkunsa - isoon on sitten se 'ihme härpäkkä'.

  VastaaPoista
 2. Mistäs olet nuo pienet kakkuvuoat ostanut kun olen metsästänyt tuollaista pientä sydän vuokaa mut ei tääl keski-suomes löydy :( ainakaan en ole viel törmännyt...

  VastaaPoista
 3. Mistä olet kelmu/folio/talouspaperitelineen hankkinut?

  VastaaPoista