sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kesän herkkuja

Äitini ja hänen miesystävänsä kävivät meillä tuomassa rattaat. Ja heidän mukanaan tuli iso nippu (joista varmaan puolet jo menneet...) raparperia. Näistä päätin tehdä muffinsseja. 

Ja voi ihanuus miten hyviä näistä tulikaan!! Näitä teen EHDOTTOMASTI toistekin. Ohje on alkujaan Kinuskikissalta 

mutta sitä hieman muokkailin.. 


RAPARPERi-muffinssit n.17kpl

Taikina:
 150 g voita
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
 2 dl turkkilaista jugurttia

1/4dl italialaista metsähunajaa

Täyte:
  raparperia paineltuna taikinaan.



Paista 200 asteessa n.15-20 minuuttia.




Herää varmaan kysymys MILLAISTA on italialainen metsähunaja. Tässä vastaus. Valmistaja on SAM, joka siis valmistaa muutakin hunajaa.Hunajaa löytää mm. citymarketin hunajahyllystä.





                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti